Ejendomsservice

Når du vælger Total Ejendoms Service som samarbejdspartner, opnår du mange fordele. Vi tilbyder et totalkoncept, hvor vi håndterer stort set alt, der vedrører ejendomme.

Frit valg

Dermed kan vi være behjælpelige, hvad enten det er traditionelle opgaver inden for ejendomsservice eller det er vicevært-/varmemester-opgaver, gartnerservice, snerydning eller rengøring i forbindelse med ejendomsservice. Du kan frit vælge, hvad du ønsker, ud fra dine behov, og så sørger vi for at sammensætte en aftale, der passer præcis til dig. Det synes vi, giver god mening, da det sikrer dig effektivt arbejde, hvor du kun betaler for det arbejde, du har brug for.

Stort som småt

Skal der foretages flyttesyn og fraflytningsrapporter med efterfølgende styring af håndværkere, skal lyskilderne udskiftes, er der reparationer, der skal laves, eller skal der holdes tilsyn med varmeanlægget? Skal det grønne areal passes, skal adgangsvejene holdes fri for sne om vinteren, eller skal ejendommen holdes ren? Hos Total Ejendoms Service klarer vi både stort og småt, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 66 15 47 33, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Tlf. 66 15 47 33

Ved akutte problemer uden for
normal arbejdstid: 20 46 10 59

Full service

Vicevært / Varmemester

Rengøring

Snerydning

Gartnerservice

Tlf. 66 15 47 33

Ved akutte problemer uden for
normal arbejdstid: 20 46 10 59

Tlf. 66 15 47 33

Ved akutte problemer uden for
normal arbejdstid: 20 46 10 59

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud i dag.

Eller ring til os på tlf. 66 15 47 33​ for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt